Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Műszaki Pont  •  Pont, ami kell!

 

Vállakozásunkat 2013-ban indítottuk Siófokon, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztünk, annak érdekében, hogy vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben szolgáljuk ki.

2018-ban nyitottuk meg második üzletünket Soltvadkerten az addigra már kialakított, egységes márka standardjainak megfelelően.

2020-ban szolgáltatásunk tovább bővült webshopunkkal, amin keresztül távolabbi vásárlóink kiszolgálása is lehetővé vált számunkra.

Termékpalettánk kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni a helyi vásárlói igényeket, webshopunk révén pedig lehetőségünk nyílt átfogó, széles termékkör kialakítására, amelyben az I. osztályú termékek mellett helyet kaptak a szépség- vagy csomagoláshibás nagy háztartási gépek is.

Kínálatunkban megtalálható számos műszaki berendezés, mint pl. beépíthető konyhai gépek, mosó- és szárítógépek, hűtő- és fagyasztó berendezések, konyhai- és háztartási kisgépek, mikrohullámú sütők, szórakoztató elektronikai-és számítástechnikai termékek, televízók- és audio készülékek valamint mindezek kiegészítői és tartozékai.

Szolgáltatásink közül több ajánlatból választhatnak vásárlóink, legyen szó szaktanácsadásról, házhoz szállításról, beüzemelésről, szervizelésről vagy akár csereprogramról.

Lelkes kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy napról napra egyre több elégedett ügyfelet szolgálhassunk ki, és a Műszaki Pont egy olyan ponttá válhasson, ami mindenkinek kell…

Üdvözlettel,

A Műszaki Pont csapata

 

Siófoki műszaki üzletünk

 

Soltvadkerti műszaki üzletünk