Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szaktanácsadás

Pirolitika, mint tisztítási techológia ami már elérhető áron megjelenik  különböző beépíthető illetve szabadonálló termékeinken.


A pirolitikus öntisztítás égetéssel távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket. A sütő belsejét rendkívül magas hőmérsékletre (akár 500 °C-ra) hevíti. A pirolízis célja roppan egyszerű, az összes szennyeződés és zsír elégetése. A program befejezése után csak annyit kell tenned, hogy egy ronggyal eltávolítod a hamut.


Katalitikus sütők

Katalitikus bevonattal bíró beépíthető sütők belső fala egy speciális zománcozással van borítva, amely úgynevezett katalizátort tartalmaz. Ezek olyan anyagok, amelyek magas hőmérsékleten, oxigén hatására megváltoztatják a kémiai szerkezetét a zsíros szennyeződéseknek. Mit kell tennie? Minden hónapba futtassa le a sütőjén ezt az öntisztító programot, amely mintegy 30 percet vesz igénybe, majd ezek után csak törölje le az ily formán leoldódott szennyeződést.
Fontos, hogy rendszeresen melegítse fel a sütőt a tisztításhoz szüksége hőfokra, hogy a beépített katalizátorok jól működjenek, amellyel a sütő élettartamát is meghosszabbítja.
Egy dolgora érdemes figyelnie mégpedig, hogy nem feltétlenül van a sütő összes oldala bevonva, így ahol ezek hiányoznak, ott a hagyományos sütőnek megfelelően kell tisztítani a belsejét.ntson ide a szöveg írásához...