Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CATA WANDA 600 XGBF beépíthető döntött páraelszívó fekete

84.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cata
Gyártó cikkszám: WANDA600XGBK
Cikkszám: 120-195-G3
Elérhetőség: Soltvadkerti üzletben elérhető
Nem értékelt

Leírás

Részletes leírás
Cata, melyet 1947-ben alapítottak Spanyolországban, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója.

A CATA WANDA páraelszívót úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezzen alacsony energiafogyasztás mellett extra halk működéssel. A készülék 60-90 cm szélességben kapható, ezáltal 60-90 cm szélességű főzőlaphoz használható. Az elszívó úgynevezett "brushless" motorral van szerelve.

BRUSHLESS motor
A szénkefe nélküli egyenáramú motor, más néven elektronikusan kommutált motor, egy inverteren keresztül egyenáramról táplálkozik, amely váltakozó áramot termel az egyes fázisok meghajtásához a motort a zárt hurkú vezérlőjén keresztül. Ez áramimpulzusokat biztosít a motor tekercseinek, amelyek szabályozzák a sebességet és a nyomatékot. Lényegében a szénkefe nélküli motorok jellemzően állandó mágneses teret tartalmaznak, amely egy elektronikusan vezérelt rögzített armatúra körül forog, és helyettesíti a fizikai szénkeféket és a kommutátor alkatrészeit.


A szénkefék okozta súrlódás és kívülről bejutó por nélkül a brushless motorok minimális időszakos karbantartást igényelnek, ami lehetővé teszi, hogy zárt házban tartsák őket, csökkentve a külső por és részecskék bejutását a motortérbe, amelyek veszélyeztethetik a mozgó alkatrészeket. A szénkefe nélküli motorok szénkefés társaikhoz képest nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást mutatnak.


A BRUSHLESS motor előnyei:
• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)

Szabad kivezetéses üzemmód
Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 150 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre?
A páraelszívó nem csak légkivezetéses, hanem belső keringtetéses üzemmódban is használható, így az elszívott levegő a zsírszűrő mögé elhelyezhető aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a levegő visszakerül a konyha légterébe. Ebben az esetben a légszállítási kapacitás a szénszűrő állapotától (telítettségétől) függően bizonyos mértékben csökken. Bővebb leírást a szénszűrő alatt talál, mely opcionálisan rendelhető.

Utószellőztetés
Ami azt jelenti, hogy amikor befejeztük a főzést, akkor a maradék gőzt magától eltávolítja a konyhából. A ventilátor 5 percig az aktuális sebességfokozaton működik, majd további 5 percig az alacsonyabb sebességfokozatok mindegyikén, egészen kikapcsolásig, amikor a világítás is kikapcsol.


Zsírszűrő:
A felhajtható üveg terelőpanel mögött találunk egy fém zsírszűrőt. Ennek tisztítására zsírszűrő telítettség kijelző figyelmezet. A zsírszűrőt érdemes havonta takarítani, mosogatószeres forró vízzel vagy mosogatógépben. Amennyiben így teszi kb. 4-6 év után kell csak cserélni ezt a szűrőt.


Külső burkolat tisztítása:
Használjon nem maró, folyékony tisztítószert és kerülje a dörzshatású tisztítószert.
FORMA KIVITEL
Döntött
SZÉLESSÉG
60 cm
SZÍN
Fekete üveg
VEZÉRLÉS
Érintővezérlés
FOKOZATOK SZÁMA
9
MOTOROK SZÁMA
1
LÉGSZÁLLÍTÁS
900/490 m3/h
ZAJSZINT
39-61 dB(A)
NYOMÁSÉRTÉK
133 Pa
UTÓSZELLŐZTETÉS
Igen
EXTRA TULAJDONSÁG
Brushless motor
VILÁGÍTÁS
1x4w LED
CSŐCSATLAKOZÁS
150 mm
EXTRA CSENDES
Igen
ENERGIAOSZTÁLY
A++
GARANCIA
3 év
MEGJEGYZÉS
Extra tartozék: légelzáró
SÚLY
15 kg

Paraméterek

Jótállási idő 3 év garancia
Készülék szélessége 60 cm
Készülék mélysége 40 cm
Szín Fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.