Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CATA OMEGA 600 BK/M beépíthető kürtös páraelszívó, Fekete

59.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cata
Gyártó cikkszám: OMEGA600BKM
Cikkszám: 120-188-G3
Elérhetőség: Mindkét üzletben elérhető
Nem értékelt

Leírás

Tulajdonságok
Nyomtatás
Cikkszám
02002410
EAN szám
8422248109833
Forma kivitel
Sátras
Szélesség
60 cm
Szín
Fekete
Vezérlés
Nyomógomb
Fokozatok száma
3
Motorok száma
1
Légszállítás
1115/645 m3/h
Zajszint
58-72 dB(A)
Nyomásérték
314 Pa
Világítás
1x3w LED szalag
Csőcsatlakozás
Javasolt 150 / min. 125 mm
Külső motorral is
Igen
Energiaosztály
C
Garancia
3 év
Súly
11 kg

Részletes leírás

A lenyűgöző Cata Omega 600 BK/M fekete tökéletesen illik a modern konyhák világába, és magas fokú kényelmet biztosít. Maximális légszállítása 1115 m3/óra. Képes működni légelvezetéses és belső keringtetéses módokban egyaránt. Az kivezetéses mód esetén a pára a fém zsírszűrőn keresztül halad át, majd kivezetésre kerül. A beszennyeződött szűrőket meleg szappanos vízben vagy mosogatógépben kell tisztítani. Belső keringtetéses módban az elszívó nem csatlakozik a szellőzőcsőhöz, a tisztított levegő közvetlenül áramlik vissza a konyhába. A három sebességfokozatnak köszönhetően a páraelszívó hatékonyan működik kis- és nagy terekben egyaránt. Az erős ventilációs egység rendkívül alacsony zajszintet biztosít. Beépített LED világítással van felszerelve, két kis méretű lámpa biztosítja a megfelelő fényt. A munkafelület magas minőségű megvilágítása további kényelmet nyújt.

Szabad kivezetéses üzemmód
Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 150 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre?
A páraelszívó nem csak légkivezetéses, hanem belső keringtetéses üzemmódban is használható, így az elszívott levegő a zsírszűrő mögé elhelyezhető aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a levegő visszakerül a konyha légterébe. Ebben az esetben a légszállítási kapacitás a szénszűrő állapotától (telítettségétől) függően bizonyos mértékben csökken. Bővebb leírást a szénszűrő alatt talál, mely opcionálisan rendelhető.

Paraméterek

Energia besorolás C
Átlagos fogyasztás 96 kwh/év
Szín Fekete
Jótállási idő 3 év garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.