Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CATA TFB-5160 BK teleszkópos páraelszívó » 60cm széles 600m3/óra

33.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: TFB5160BK
Cikkszám: 120-064-GAR3
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Leírás

Típus Kihúzható (beépíthető)
Maximális elszívási teljesítmény (légkivezetésnél) 600 m3/óra
Fokozatok száma 3 fokozat
Működtetés Kapcsoló
Megvilágítás LED
Zajszint 48 dB
Szélesség 60 cm Leírás:

Háztartási, szekrénybe építhető, kihúzható páraelszívó. Esztétikus és szinte láthatatlan. Teleszkópos szűrő tartó révén, megakadályozza, hogy a konyhabútorra kicsapódjon a zsír vagy a gőz.

Szerelési ajánlás:

A páraelszívót javasoljuk 60 cm-es felsőszekrénybe szerelni.

Felszereléskor ügyelni kell arra, hogy a páraelszívó minimum 70 cm magasan legyen villanytűzhelytől és minimum 80 cm magasan gáztűzhelytől.

Kapcsolók elhelyezkedése és típusa:

A sebességi fokozat kapcsoló a készülék jobb oldalán a teleszkópos tálca takarásában található, míg a villany kapcsoló szintúgy a teleszkópos tálca takarásában bal oldalt helyezkedik el. Üzem közben könnyen kezelhető, üzemen kívül nem látható. A villany és a sebességi kapcsoló is billenőkapcsoló.

Kivezetéses üzemmód

A levegő a szabadba egy szellőzőcsövön keresztül távozik, amelyet egy – 125 mm O ármérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni. Ebben az esetben nem szükséges aktív szénszűrőt alkalmazni. Ilyen esetkben javasoljuk, hogy a szellőzőcső az ajánlott méretnél ne legyen kisebb mivel a páraelszívó teljesítménye csökkenhet. Kivezetéses üzemódhoz szükséges szellőzőcsöveket és idomokat megtalálja kínálatunkban. A tökéletes bűzzárás és légzárás érdekében javasoljuk, hogy szereljen fel szag és párazáró visszacsapó szelepet , hogy a kellemetlen szagokat és hideg / meleg levegőt a lakáson kívül tartsa.

Belső keringtetéses üzemmód aktívszén szűrővel

Amennyiben nem áll rendelkezésre kivezető nyílás, akkor szénszűrőt lehet alkalmazni. A levegő a szénszűrőn keresztül áramlik a páraelszívóból, és visszatér a helységbe. A szűrő nem mosható, nem újrafelhasználható, és legalább kéthavonként szükséges cserélni. Az aktív szénszűrő csere periódusa a páraelszívó hoszszabb - rövidebb ideig tartó használatától függ. A levegő visszavezetését a helyiségbe javasoljuk, úgy megoldani, hogy egy szellőzőcsövet a szekrény tetejére kivezet. A szűrőt a beszívó egységre kell felszerelni, amely a páraelszívó belsejében található.

Paraméterek

Szín Fekete
Jótállási idő 3 év garancia
Energia besorolás C (új besorolás szerint)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek